Карітас Цкраїни відкриває фахову консультативну лінію підтримки

Протягом реалізації нашого проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг» ми організували чимало тренінгів першої психологічної допомоги для соціальних працівник в одеських та миколаївських громадах.

Першочергово на них фахівці розглядали поради, котрі можуть допомогти під час тривоги, панічних атак, жаху очікування ядерного удару чи інших страшних подій, фантомних сирен, травми свідка, подолання горя, емоційного виснаження тощо. Кожного дня чимало українців відчувають на собі більшою чи меншою мірою ці стани, котрі впливають не лише на психологічний стан, а й на фізичне самопочуття. Тому техніки їх подолання дуже корисні та актуальні.

Нагадуємо, якщо ви працюєте в сфері надання соціальних послуг та потребуєте порад фахівців, ви завжди можете звернутися по них до наших експертів.

Проєкт реалізовується за підтримки Німецької федеральної компанія GIZ («Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH»).