Кругообіг добра з нашими волонтерами

23.01.2023

Кожного дня до нас по допомогу звертаються евакуйовані люди і кожного дня нам розповідають безліч іноді трагічних, а іноді надихаючих історій. І часом ці історії відбуваються просто на наших очах! Однією з них ми радо з вами поділимося!

Наприкінці минулого року до нас звернулася мама маленької дівчинки з Херсону. Родина евакуювалася до Одеси, залишивши вдома всі свої речі, але просила не гуманітарну допомогу, а книжку “Мандри Гуллівера”, котру саме мала прочитати дитина за шкільною програмою. Читати книжку російською дівчинка відмовлялася, тому шукали саме український переклад.

Коли ми розповіли цю історію нашим волонтерам, на запит одразу відгукнулася пані Вікторія, котра теж евакуювалася до міста з Херсонщини. І з її дитиною теж свого часу поділилися цією книжкою, тому вона радо віддала її нашій маленькій героїні — днями ми вже передали книжку через її батька.

Щасливі бути свідками такого кругообігу добра! Такі історії надихають та запевняють в тому, що українці завжди прийдуть на допомогу та підтримають тих, кому це потрібно!