Випускний гуртка з програмування

23.11.2022

Діти проєктів Caritas Odesa UGCC сім тижнів поспіль опановували мову програмування – Scratch. Цей курс був ініційований нашими партнерами- EPAM Ukraine .

Зізнаймося, було багато викликів.Перед запуском занять близько місяця проводилась підготовча робота: пошук волонтерів, знайомство, навчальні тренінги, розробка занять, реєстрація учасників, облаштування робочих місць. Нарешті старт! Бачимо мету – не бачимо перешкод): не стали на заваді реалізації ані тривоги, ані відключення електроенергії, бо була синергія дітей, волонтерок, працівників та батьків.

Емоції дітей, які здобували нові знання й навички, варті були цих зусиль. Результат перевершив усі очікування.

Висловлюємо захоплення нашими волонтерками – Катериною Камінською та Любов’ю Хмельовською – ви справжні СУПЕРГЕРОЇ!

За вмотивованість і дисциплінованість діти отримали винагороду від наших партнерів сертифікати та браслети-флешки. Раділи щиро!